SINT-PIETERS-LEEUW - Harry Potter-wandeling KWB Zuun groot succes

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Harry Potter-wandeling KWB Zuun groot succes

Editiepajot_sint-pieters-leeuw_haary_potter_foto_jan_morre__2_
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_haary_potter_foto_jan_morre
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_haary_potter_foto_jan_morre__1_
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_haary_potter_foto_jan_morre__3_
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_haary_potter_foto_jan_morre__4_
 

Zaterdagavond werd de Zevende Harry Potter-wandeling van KWB Zuun georganiseerd, dit jaar met de steun van een aantal plaatselijke Chiroleiders. Circa 110 ingeschrevenen, liefst de helft meer deelnemers ten opzichte van de vorige edities, vertrokken na valavond vanuit Zuun naar het domein van Huizingen, waar het bestuur voor jong en oud een mooi parcours in het herfstdecor had uitgestippeld.

De wandeling leidde de groep door een groot deel van het provinciaal domein, waar ook een aantal spoken en griezels zich hadden verstopt. Door een verkeerde afslag konden de deelnemers nog aan de meest boosaardige wezens in het bos ontsnappen. Niet getreurd, want eenmaal terug op de parking was er voor alle deelnemers ter opwarming nog een lekkere jenever en voor de talrijke jongeren ook nog warme chocomelk en koekjes voorzien.

In carpooling werd vervolgens teruggegaan naar het KWB-lokaal ’t Trapken Af, waar de aanwezigen nog op een grote bol zelfbereide heksensoep en broodje met hamburger getrakteerd werden. Dat het een geslaagde avond was, kon men afleiden dat menigeen nog tot middernacht bleven napraten.

Wie informatie inzake de activiteiten en lidmaatschap van KWB Zuun wenst, kan contact opnemen met Guido Paesmans (0476 / 43.98.26) of de website www.kwbzuun.be  consulteren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2008
Jan Morre
Jan Morre
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief