LENNIK - Opname “Kids Top 20” met basisschool De Key

C21

LENNIK - Opname “Kids Top 20” met basisschool De Key

Editiepajot_lennik_de_key_kids_top_foto_editiepajot__3_
 
Editiepajot_lennik_de_key_kids_top_foto_editiepajot
 
Editiepajot_lennik_de_key_kids_top_foto_editiepajot__1_
 
Editiepajot_lennik_de_key_kids_top_foto_editiepajot__2_
 

Directeur Jean-Pierre Claeys van basisschool De Key van het gemeenschapsonderwijs in Lennik: “Dinsdag zijn onze kinderen van het derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar in jeugdhuis “De Puls” in Ternat uitgenodigd geweest om een uitzending van “Kids top 20” van VTM op te nemen.

Ook nog twee andere scholen van onze scholengroep, BS Sint-Pieters-Leeuw “De groene Parel”en BS Ternat “Horizon” hebben met hun kinderen voor een opname gezorgd. Het initiatief en de inschrijving bij VTM is gestart vanuit het vijfde leerjaar van “De Key” in functie van ons project “Daar zit muziek in”.

Voor de kinderen was het een leerrijke ervaring om te zien hoe een uitzending opgenomen wordt. Tot grote vreugde konden ze er kennis maken met presentatrice Ellen Dufour en de artiesten Nick en Simon. Later op de dag kwamen ook nog Gene Thomas en Maesland.

“Kids Top 20” wordt elke zaterdag en zondag omstreeks 9.15 uur ’s morgens uitgezonden op VTM. De opname met de kinderen van “De Key” en de artiesten Nick en Simon wordt nu zaterdag 17 en zondag 18 januari uitgezonden”, besluit een fiere directeur Jean-Pierre Claes.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2009
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief