SINT-PIETERS-LEEUW - Enerj’ane brengt derde CD album uit

SINT-PIETERS-LEEUW - Enerj’ane brengt derde CD album uit

Energy
Ingezonden foto
 

‘Bang Bang -  Back to my roots’ is de titel van de derde cd van de country –en rockzangeres Enerj’ane uit Sint-Pieters Leeuw. Voor deze nieuwe schijf ging de zangeres terug in de tijd en selecteerde haar favoriete songs die ooit internationaal scoorden in de 60’s en 70’s en die zij op haar eigengereide manier terug leven in blaast.

Veelzijdigheid is altijd haar grote troef geweest en dat is ook deze keer weer heel duidelijk op dit nieuwe album,  waar liedjes te horen zijn die onder meer ooit door The Beatles, Elvis Presley, Gary Moore, enz.. werden uitgebracht.                                    

Tijdens de periode die aan de opnames vooraf ging had zij heel wat te verwerken door het overlijden van haar moeder voor wie ze het liedje ‘You never walk alone’ opnam voor deze nieuwe cd.

Het is algemeen geweten dat Enerj’ane één van de weinige countryzangeressen is in Vlaanderen waardoor zij eveneens op heel wat sympathie kan rekenen in het milieu van de Linedance liefhebbers.

Enerj’ane zit boordevol toekomstplannen waaronder de organisatie van een grote show en de opname van een cd met Franstalige liedjes.

Voor haar nieuwe album werkte zij samen met producer Freddy Danau. Het album wordt verdeeld door D & V die het ook beschikbaar stelde voor download bij de belangrijkste internetproviders. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2017

archief