SINT-PIETERS-LEEUW – ‘ Cars & Coffee’ met De Retro Vrienden.

SINT-PIETERS-LEEUW – ‘ Cars & Coffee’ met De Retro Vrienden.

Oldtimers_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Oldtimers_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Oldtimers_3
Foto's Emile Devogeleer
 

  Op de zondagen 26 februari, 26 maart en 23 april 2017 kan men op het gemeenteplein ( Pastorijstraat 21 ) in Sint-Pieters-Leeuw terecht voor een retro treffen van Oldtimers, Classics, Sportscars, Supercars, Brommers enTractoren......Elke wagen krijgt één gratis consumptie. Ingang & standplaats is gratis, iedereen is welkom.

 De vzw “ De Retro Vrienden “ is een oldtimervereniging vijf jaar geleden opgericht door enkele oldtimer-enthousiastelingen. Wat begon als een grap tussen pot en pint werd al snel een serieus gesprek over het oprichten van een nieuwe ‘oldtimerclub’, voor en door vrienden die geen eigenbelang hebben in deze club.

De Retro Vrienden hebben als doel het in stand houden van de nog in België rijdende oldtimers van eender welk merk en origine.

Het doel is iedereen bij elkaar te brengen, die als eigenaar of liefhebber van deze prachtige oldtimers, gelijke belangen of interesses heeft.

De Retro Vrienden vind je terug in de regio’s Pajottenland, Denderstreek en Scheldestreek. Het clublokaal vind je in Herne en Wetteren.

 De oldtimervereniging komt de komende maanden naar buiten met heel wat interessante en aantrekkelijke activiteiten die iedere oldtimer liefhebber zeker zal bekoren, het aanbod varieert van recreatieve tourritten of oldtimersweekends, meerdaagse in het buitenland, standen opoldtimersbeurzen tot een gezellig samenzijn op de ledenvergaderingen.

Het volledige programma kan men raadplegen op de website www.deretrovrienden.be  of via de voorzitter Luc Appelmans perky@telenet.be   .

 Leden zijn nog altijd welkom voor alle liefhebbers van de oldtimer.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief