SINT-PIETERS-LEEUW – Artiesten uit de streek op het hoofdpodium op de jaarmarkt

SINT-PIETERS-LEEUW – Artiesten uit de streek op het hoofdpodium op de jaarmarkt

Jaarmarkt_vedetten
Foto Emile Devogeleer
 

 Zaterdag 11 november wordt het in Sint-Pieters-Leeuw, opnieuw op de koppen lopen tijdens de jaarlijkse editie van de grootste jaarmarkt van de streek. Plaatselijke verenigingen profiteren tijdens deze dag om hun kassa wat lekker bij te vullen met een standje of een activiteit.

Een activiteit tijdens de jaarmarkt, en gratis voor iedereen is het podium voor het gemeentehuis, elk jaar komen er artiesten, dansverenigingen het volk vermaken met hun optreden. Traditiegetrouw is dit voor deze jaarmarkt niet anders en mag de massa zich verwachten aan topartiesten van de streek.

Zullen dit jaar op het podium van Stadsradio Halle, aan het gemeentehuis optreden:

10u20 Dance O Mania.
11u00 Benny Michiels.
12u00 Dance O Mania.
13u00 Christophe Severs & Liesje
14u30 Nina Butera.
15u15 Christophe & Liesje.

Nina Butera.
Deze 13-jarige nachtegaal uit Sint-Pieters-Leeuw bracht onlangs haar eerste singel uit,”Dancing on my own” een cover van Robyn, en staat te popelen om binnenkort uit te pakken met een Nederlandstalig nummer dat hoge toppen zal halen in de Vlaamse hitparades.

Wat voor Nina onschuldig begon met zangles in de studio van Christophe Severs (zoon van Paul Severs) groeide uit tot een heuse samenwerking, inclusief releasen van singles.

Benny Michiels.
Benny Michiels voorstellen in de streek is misschien niet meer nodig, Den Benny zoals zovelen hem noemen staat inmiddels 41 jaar op de planken als Vlaamse zanger.

Benny deed verleden jaar 2016 het CC 't Vondel in Halle vol lopen, toen er voor de deur van het cultureel centrum grote artieste hun nummers brachten tijdens FestivHalle.

Later liet hij tot tweemaal toe het CC De Meent uit zijn voegen barsten met zijn geweldige optreden.

Christophe Severs & Liesje.
Christophe Severs & Liesje leerden elkaar kennen in de muziekschool in Huizingen, en vormen sindsdien een koppel in het leven en een duo op het podium.

Buiten optredens, is muziek zowat alles wat de klok slaat in het gezin van Christophe en Liesje. Christophe runt zijn eigen muziekstudio 'Hallround Studio's' met groot succes, Dat blijkt ook uit de verschillende namen die hij reeds producete : Isabelle A, Yves Segers, Anneke van Hooff, Paul Severs, Dina Rodrigues, Zanger Bart, Geert Van Hassel, Christof Chapsis, Jan Van Keerbergen, Halse/Aalsterse/Ninoofse carnavalisten,... en ook Nina Butera die ook samen met hen zal optreden.

Op het podium brengt het zingend koppel grote hits van vroeger en nu.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 22 jan 2020
Roger Swalens | 17 jan 2020
Roger Swalens | 14 jan 2020
Marc Sluys | 11 jan 2020
Marc Sluys | 05 jan 2020

archief