Jaarmarkt SINT-PIETERS-LEEUW

Jaarmarkt SINT-PIETERS-LEEUW

Perstekst_jaarmarkt_2018_1
 

De jaarmarkt van Leeuw is één van de grootste uit de regio: deze traditie mag je niet missen! 

Zondag 11 november 

De jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw vindt plaats in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw.  

Prijskamp dieren 

Een publiekstrekker blijft de prijskamp van de tentoongestelde dieren. Dit jaar kan men de zadelpaarden, pony’s en boerenpaarden in de Pepingensesteenweg (tussen de H. Vanhouchestraat en Impeleer) komen bewonderen. De schapen, geiten, ezels, pluimvee en konijnen worden op en voor het privé-perceel opgesteld. 

Colomakasteel 

De 77ste editie van Leeuw Art vindt plaats in het Colomakasteel (gelijkvloers). De tentoonstelling is vrij toegankelijk. 

Aantal te verwachten bezoekers: ± 20.000 Aantal kramen: +/-265

Parkeerverbod: vanaf 0.00 uur (ganse zone) 

Afsluiten activiteitenzone: vanaf 6 uur 

Aankomst marktkramers: vanaf 6 uur 

Startuur: 8 uur 

Officiële opening jaarmarkt: 10 uur (mobiel podium voor het gemeentehuis) 

Dans- en muziekoptredens 

Aan het gemeentehuis kan je genieten van dans- en muziekoptredens van o.a. Dance O’Mania, Rudi Tastenoe, L&A Dance Company en Amaryllis Temmerman. In samenwerking met Stadsradio Halle. 

Grote wegen blijven bereikbaar 

Om het Leeuwse centrum zo goed mogelijk bereikbaar te maken, worden de grote wegen vrijgehouden voor het autoverkeer en vooral ook voor het openbaar vervoer en de pendel- en shuttlediensten. 

Pendelbussen Makro -SPL: 9 tot 21 uur 

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de pendelbussen tussen de parking van de Makro (Bergensesteenweg nr. 427) en de jaarmarkt (hoek Galgstraat-J. Depauwstraat). Drie tot vier bussen pendelen vanaf 9 tot 21 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen. 

Shuttledienst Vlezenbeek: 9 tot 17 uur 

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de shuttledienst tussen centrum Vlezenbeek (Straatje links van oud gemeentehuis Vlezenbeek) en de jaarmarkt (hoek Brusselbaan-Nieuwenhovenlaan). Vier hybride auto’s shuttlen vanaf 9 tot 17 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen. 

Shuttledienst Ruisbroek: 9 tot 17 uur 

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de shuttledienst tussen centrum Ruisbroek (Stationsplein) en de jaarmarkt (hoek Europalaan-Galgstraat). Twee hybride auto’s shuttlen vanaf 9 tot 17 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen. 

Parkeren
Langsheen de Galgstraat (tussen de Europalaan en de Lotstraat) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met onpare huisnummers een parkeerstrook ingericht. 

Langsheen de Victor Nonnemanstraat (tussen de Hoogstraat en rotonde gemeentehuis) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met onpare huisnummers een parkeerstrook ingericht. 

 

Zaterdag 10 november 

LEVEL SIX + FOR THE RECORD 20.30 uur 

Level Six is de hipste partyband van het moment en tovert een volle zaal om tot één groot dansfeest. Originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren,... een optreden van Level Six is van begin tot eind een ware belevenis. 

De heren van For The Record sleuren zich steevast een lumbago met hun platenzakken propvol vinyls van vroeger tot nu... Dit met maar 1 doel: jullie al dansend de nacht in sturen! 

Waar: Loods Topstraat.
Prijs: 10 euro.
Tickets: CC Coloma - 02 371 22 62 - cultuur@sint-pieters-leeuw.be - www.colomaspl.be  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 11 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Sluys | 30 dec 2020

archief