Loïc Cerulus nieuwe voorzitter Open Vld Sint-Pieters-Leeuw

Loïc Cerulus nieuwe voorzitter Open Vld Sint-Pieters-Leeuw

Vld_spl

Sint-Pieters-Leeuw - De afgelopen maand konden de leden van de lokale Open Vld-afdeling zich kandidaat stellen als voorzitter en/of bestuurslid. Een nieuw bestuur werd geïnstalleerd en zal geleid worden door Loïc Cerulus.

Loïc Cerulus stond bij de recente gemeenteraadsverkiezingen als jonge nieuwkomer op de Open Vld-lijst. Hij is  een geboren en getogen Leeuwenaar en werkzaam als advocaat bij het kantoor van strafpleiter Johan Platteau.

“In oktober koos Open Vld Sint-Pieters-Leeuw om met een jonge lijst naar buiten te treden. Ik ben dan ook verheugd dat de partij mij het vertrouwen heeft gegeven om deze vernieuwing de komende 3 jaar door te zetten. Met het bestuur, samengesteld uit gevestigde waarden en nieuwe krachten, zullen we volop inzetten op het aantrekken van nieuwe leden om zo de liberale stem in Sint-Pieters-Leeuw nog luider te laten horen.”, aldus Loïc Cerulus.

Het nieuwe bestuur bestaat voorts uit: Alain Carremans, Jean-Paul Christiaens, Kathleen D’Herde, Leo Eeckhaut, Martina Eerlings, Nadia Laus en Luc Nevens.

Tot slot nodigen zij jullie uit op hun jaarlijks eetfestijn in de Parochiezaal van Oudenaken op 23 maart 2019 (18u-21u) en 24 maart 2019 (11u30-15u).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 22 jan 2020

archief