Bouw mee aan de nieuwe bibliotheek in SINT-PIETERS-LEEUW

Bouw mee aan de nieuwe bibliotheek in SINT-PIETERS-LEEUW

Bib_leeuw
Bouw mee aan de nieuwe bibliotheek. Foto ingezonden
 

Hoe ziet jouw droombib eruit? Deze vraag stellen we in Sint-Pieters-Leeuw aan alle kinderen van 6 tot 14 jaar.

Jan Desmeth, Schepen van Cultuur en Bibliotheek: “Aangezien de plannen voor de nieuwe bibliotheek stilaan concreter worden, vragen wij aan de kinderen om hun droombib te ontwerpen. Alle leerlingen van de lagere school krijgen een A2-afbeelding van een open landhuis waarin zij kunnen tekenen, kleuren en schilderen, een collage maken of schrijven. Voor de kleuters werd een open boek voorgesteld waar zij hun droomboek van kunnen maken.”
De deelnemersformulieren kan je ophalen in de bibliotheek, inleveren doe je voor 12 mei 2019. En wie weet, misschien bouw jij mee aan de bib van de toekomst?
Alle ontwerpen worden tentoongesteld tijdens het groot Bibfestival op zondag 19 mei tussen 14 en 18 uur. Het Bibfestival? Dat is een dag vol theatervoorstellingen, workshops, een boekenzoektocht, games en nog veel meer.
“En ook de komende maanden en jaren willen we nog andere initiatieven nemen om onze inwoners van alle leeftijden te betrekken bij deze nieuwe plek voor alle Leeuwenaars”, vult Jan Desmeth nog aan.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 21 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 okt 2019
Marc Sluys | 26 sep 2019

archief