Derbigum en lokale wielerploeg Gummiekits LEEUW rijden “Derbigum Classic”

Derbigum en lokale wielerploeg Gummiekits LEEUW rijden “Derbigum Classic”

Derbigum_classic_nb-1
 

 Derbigum en lokale wielerploeg Gummiekits zetten samen de schouders onder sportief event “Derbigum Classic” 

Onder het motto “een dag niet gesport is een dag niet geleefd”, organiseren de Belgische roofing fabrikant Derbigum en de wielerploeg Gummiekits samen de “Derbigum Classic”, een fietsevent voor het goede doel “De 1000 km voor Kom op Tegen Kanker”. Afspraak op zaterdag 25 mei aan alle sportievelingen om het Pajottenland met de fiets te verkennen. 

In de waarden van de Belgische roofing fabrikant Derbigum staan ook sociaal engagement en fun vermeld. Via interne contacten met de Gummiekits, een lokale wielerploeg uit Sint-Pieters-Leeuw, is een tijdje geleden het idee beginnen rijpen om beiden te combineren en er gelijk een goed doel mee te steunen. 

Op zaterdag 25 mei geven Derbigum en de Gummiekits met de “Derbigum Classic” nu dus afspraak aan alle fietsliefhebbers om het Pajottenland komen te verkennen. Bij de organisatie van het event werd er zowel gedacht aan de recreatieve als de doorwinterde fietser. Zo kan men inschrijven voor een familietocht van 20 km of voor meer uitgebreidere tochten van 65 of 90 km. Alle fietsroutes vertrekken vanuit Derbigum in Lot en zijn professioneel omkaderd door Flamme Rouge. 

Voor slechts 5€ per deelnemer kan men inschrijven op een van de fietstochten. Het volledig bedrag van de inschrijvingsgelden, wordt doorgestort naar het plaatselijk team voor “De 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker”. Ook de opbrengst van de randanimatie komt volledig ten goede voor het goede doel. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 01 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief