SINT-PIETERS-LEEUW organiseert BIB-Festival

C21

SINT-PIETERS-LEEUW organiseert BIB-Festival

Bibfestival-jandesmeth_anspeeckaert
 

Op zondagnamiddag 19 mei organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw een bib-festival! Vanaf 14 tot 18 uur kunnen kinderen tussen 0 en 14 jaar in het Colomakasteel in Sint-Pieters-Leeuw genieten van theater, knutsel- en spelplezier. Onze leeshelden, de lezertjes van de boekenstoet en de kinder- en jeugdjury sluiten die dag hun ‘leesjaar’ af en krijgen hun leesdiploma door niemand minder dan Ketnet-held, Dempsey!

We genieten van het verhaal van ‘Reinaert’ de vos, kijken naar het kleinste circus van mijnheer Minimini, luisteren naar de muzikale voorstelling ‘Doeng Tsjoeka’ en bewonderen het werk van illustrator Benjamin Leroy die al tekenend vertelt hoe zijn personages tot stand komen. Wil je zelf aan de slag? Dan kan je aansluiten bij een workshop handletteren waarin we ons creatief uitlaten met lettertypes en kleine doodles.

De allerkleinsten kunnen samen met (groot)ouders leuke slaapritueeltjes ontdekken en wie op zoek is naar actie kan zich uitleven tijdens super leuke activiteiten in en rond het Colomakasteel!

Ben jij een echte speurneus? Doe dan mee met de speurtocht en wie weet kraak jij wel de code en win je een leuke verrassing! Sla je bovendien graag een gezellig babbeltje met held ‘Dempsey’ of wil je met hem op de foto? Dat kan de hele namiddag!

Het volledige programma vind je op https://sint-pieters-leeuw.bibliotheek.be/bibfestival

Het bibfestival is een samenwerking tussen de bibliotheek, de jeugddienst, cultuurdienst, dienst Toerisme, de dienst Kinderopvang, de dienst Integratie/taalstimulering en het Huis van het Kind.


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief