SINT-PIETERS-LEEUW - Vijf sportclubs krijgen elk 2000 euro van Makro

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Vijf sportclubs krijgen elk 2000 euro van Makro

Leeuw_makro_cheques_sport
De clubs kregen elk 2000 euro van Makro Sint-Pieters-Leeuw (Foto's Marc Sluys)
 
Leeuw_makro_zuun_volley
 
Leeuw_makro_waterleeuwen
 
Leeuw_makro_gympie
 
Leeuw_makro_joggingclub
 
Leeuw_makro_wielertoeristen
 

Makro Sint-Pieters-Leeuw maakte vijf sportclubs dolgelukkig met een cheque van 2000 euro. Het geld kwam er door de tombola in de winkel samen met het BOIC. Directeur Leon Goris van de Leeuwse vestiging overhandigde een cheque aan Gympie, Joggingsclub Leeuwerik, Zwemclub Waterleeuwen, Leeuwse Wielertoeristen en Zuun Volleybalclub.

“We kregen 10.000 euro ter beschikking. Samen met de gemeente keken we welke clubs veel leden tellen en een uitstaling hebben die verder rijkt dan de gemeente zelf.”, vertelt Leon Goris. “Een keuze maken tussen de 50 clubs in onze gemeente was niet eenvoudig”, gaat sportschepen Jos Speeckaert verder. “ Met de criteria groot en een regionale uitstraling keken we verder. We weten dat bij onze keuze het geld goed zal worden besteed en het geld zal gebruikt worden met een grote uitstraling.”

De 2000 euro wordt op de rekening van de verenigingen gestort. Ze moeten 1000 euro gebruiken in aankoopcheques in de winkel en de andere 1000 euro staat vrij ter beschikking. We vragen ook dat ze kenbaar maken dat Makro hen, met deze cheque, een mooi geschenk gaf. De leden van de club kunnen eventueel via die weg een Makrokaart aanvragen.”
De clubs waren blij met deze centen. Dit geld is immers een onverwacht extraatje voor de clubkas. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief