SINT-PIETERS-LEEUW - Kanaaltuinen onder het vergrootglas

SINT-PIETERS-LEEUW - Kanaaltuinen onder het vergrootglas

Aaaakanaaltuinen_leeuw
 

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw organiseert een informatiemarkt Ruimtelijk Uitvoeringsplan “Kanaaltuinen” op dinsdag 25 juni van 17 tot 20 uur(doorlopend) in de raadzaal van het gemeentehuis.

 Sint-Pieters-Leeuw werkt momenteel aan de opmaak van een gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) “Kanaaltuinen” waarvan de derde fase zich situeert langs het kanaal Brussel-Charleroi, aan de kruising van de E. de Baerdemaekerstraat en de Groot-Bijgaardenstraat. In overeenstemming met het in 2015 aan het publiek voorgestelde masterplan voor de site Kanaaltuinen, voorziet het project in de bouw van ongeveer 95 woongelegenheden met aandacht voor woonkwaliteit en openbaar groen.

 Naar aanleiding van de startnota organiseert de gemeente een participatiemoment in de vorm van een infomarkt op dinsdag 25 juni van 17 tot 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Iedereen is hier op welkom.

 Vanaf 24 juni tot en met 22 augustus 2019 kan de startnota geraadpleegd worden bij de Dienst Ruimtelijke Ordening in het gemeentehuis of via https://www.sint-pieters-leeuw.be/wonen-bouwen/bouwen-verbouwen/plannen-voorschriften/gemeentelijke-ruimtelijke-uitvoeringsplannen-rup. Reacties over deze nota kunnen tot uiterlijk 22 augustus 2019, per aangetekende brief worden opgestuurd naar het college van burgemeester en schepenen, Pastorijstraat 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, of tegen ontvangstbewijs aan het loket Ruimtelijke ordening afgegeven worden. Ook via e-mail naar ruimtelijke.ordening@sint-pieters-leeuw.be kunnen reacties worden doorgegeven.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2019
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 21 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 okt 2019
Marc Sluys | 26 sep 2019

archief