Alies ontwerpt winnend kaftpapier voor Ezelsoor in SINT-PIETERS-LEEUW

Alies ontwerpt winnend kaftpapier voor Ezelsoor in SINT-PIETERS-LEEUW

Winnaar_kaftpapier
Ingezonden foto's
 
Pandakaft-papier
 

Naar goede gewoonte organiseerde de jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw ook dit schooljaar een boekenkaftwedstrijd voor de Leeuwse scholen. Uit alle knappe inzendingen kreeg het kaftpapier van Alies Hendrickx de meeste stemmen! Alies, die schoolloopt in de Ave Maria Basisschool, werd daarom samen met haar klas 3B in de bloemetjes gezet: allemaal kregen ze een pakketje knutselmateriaal waarmee ze zich deze zomer kunnen amuseren. 

 

Het mooie ontwerp van Alies wordt gedrukt op grote vellen kaftpapier die je kan bewonderen en natuurlijk ook gebruiken tijdens Ezelsoor.  

 

Wat is Ezelsoor? 
Ezelsoor is een gezellige boekenkaftdag waar gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar gratis en origineel ontworpen kaftpapier krijgen! Terwijl de (groot)ouders een handje helpen bij het kaften van de boeken, kunnen de kinderen hun kaftpapier laten versieren door vier getalenteerde illustratoren of deelnemen aan één van de creatieve workshops. (Groot)ouders of kinderen die het kaften nog niet onder de knie hebben, krijgen hulp van onze kaftassistenten die je de kneepjes van het boekenkaften aanleren.

 

In Sint-Pieters-Leeuw vindt Ezelsoor plaats op woensdag 4 september van 12 tot 16.30 uur in Zonnig Leven, J. Vanderstraetenstraat 198.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief