SINT-PIETERS-LEEUW – Gouden bruiloft van Roger Amand en Jeannine Queston

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Gouden bruiloft van Roger Amand en Jeannine Queston

Sh2_3449_01__large_
 
Sh2_3459_01__large_
 
Dogtoot_tuna
Dogtoot-Tuna 109 killo
 

Roger Amand en zijn echtgenote Jeannine Queston vierde met de familie hun gouden huwelijk en kregen hiervoor felicitaties van het gemeentebestuur en het Koningshuis.Roger werd geboren in Brussel waar zijn ouders een zaak in caféspelen (Jukeboxen, flippers,bingo’s ed.) hadden.

Eind de jaren 60 werd er ook een jukebox geplaatst in het café Den Bierkelder in Ruisbroek, bij Wiske en Eugéne, Roger die regelmatig met de vader mee ging leerde daar de dochter van het café kennen Jeannine.

Jeannine werd geboren in Sint-Pieters-Leeuw, en heeft altijd als zelfstandige gewerkt, eerst in het café, waarna ze een kruidenierszaak rechtover het café openhield en later was ze de rechterhand van Roger die ondertussen het bedrijf van zijn vader had overgenomen om er zijn eigen vennootschap NV Amatic van te maken.

Het echtpaar kreeg twee kinderen Laurence en Serge, Laurence is zelfstandige tandarts met haar eigen tandartsenpraktijk en Serge is fraudeanalist bij een kredietmaatschappij. Later volgde er nog vier kleinkinderen.

Roger had twee grote hobby’s RSCA en gaan vissen, Roger ging zowat overal mee om zijn voetbalploeg RSC Anderlecht aan te moedigen, zijn andere hobby de hengelsport heeft Roger zelf tot in Zuid-Afrika en het eiland Mauritius gebracht waar hij een wereldrecord op zijn naam bracht, hij ving er een Dogtooth Tuna van 106 kilo (Roger zijn weeldrecord werd ondertussen verbroken met een visje van 109 killo).

Jeannine zorgde voor het grootbrengen van de kinderen en de handels activiteit verder te laten bloeien.

Momenteel genieten ze allebei van hun pensioen, zo brengen ze regelmatig samen veel tijd door in vakantiehuisje in Saint-Cyprien (Frankrijk) door.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 mei 2021

archief