SINT-PIETERS-LEEUW – Leeuwse jaarmarkt verwacht 20.000 bezoekers

SINT-PIETERS-LEEUW – Leeuwse jaarmarkt verwacht 20.000 bezoekers

Sh2_7274_01__large_
 
Dsc_0663_01__large_
 
Sh2_7301__large_
 
Sh2_7357_01__large_
 
Sh2_5228_01__large_
 
Dsc_9267_01__large_
 
Dsc_9242_02
 

Traditiegetrouw is er op 11 november de jaarmarkt van Sint Pieters Leeuw, deze jaarmarkt is zowat de grootste van de streek, ook dit jaar is het niet alleen marktkramen, standjes van de plaatselijke verenigingen om hun kassa te spijzen, prijskampen voor dieren en veel animaties en optredens van plaatselijke dansgroepen en zangers.

Naast dit alles ook een mini autosalon waaraan vele concessiehouders van de streek deelnemen. Een van de deelnemende automerken die jaren op de jaarmarkt staan is Mercedes-Benz Eurostar 2000, elk jaar brengt de drievoudige ‘best dealer 2016-2017-2018 van België’ een ruime waaier van nieuwe wagens en snufjes op de jaarmarkt.

Zondag 10 november kan men al terecht in de loods (Topstraat) vanaf 19u30 voor een optreden van Bram en Lennert, Pluto was a planet en For the Record. Dag van de jaarmarkt 11 november kan je aan het gemeentehuis genieten van dans- en muziekoptredens van Dance O’ Mania, Rudi Tastenoe, L&A Dance Company, Decibells en Benny Michiels. In het Coloma vind de 78ste editie van de Leeuw Art tentoonstelling plaats.

Hoe kom je veilig aan de jaarmarkt:

Grote wegen blijven bereikbaar

Om het Leeuwse centrum zo goed mogelijk bereikbaar te maken, worden de grote wegen vrijgehouden voor het autoverkeer en vooral ook voor het openbaar vervoer en de pendel- en shuttlediensten.

Pendelbussen Makro -SPL: 9 tot 21 uur

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de pendelbussen tussen de parking van de Makro (Bergensesteenweg nr. 427) en de jaarmarkt (hoek Galgstraat-J. Depauwstraat). Drie tot vier bussen pendelen vanaf 9 tot 21 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen.

Shuttledienst Vlezenbeek: 9 tot 17 uur

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de shuttledienst tussen centrum Vlezenbeek (Straatje links van oud gemeentehuis Vlezenbeek) en de jaarmarkt (hoek Brusselbaan-Nieuwenhovenlaan). Vier hybride auto’s shuttlen vanaf 9 tot 17 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen.

Shuttledienst Ruisbroek: 9 tot 17 uur

Jaarmarktbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de shuttledienst tussen centrum Ruisbroek (Stationsplein) en de jaarmarkt (hoek Europalaan-Galgstraat). Twee hybride auto’s shuttlen vanaf 9 tot 17 uur onafgebroken tussen beide bestemmingen.

Parkeren

Langsheen de Galgstraat (tussen de Europalaan en de Lotstraat) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met onpare huisnummers een parkeerstrook ingericht.

Langsheen de Victor Nonnemanstraat (tussen de Hoogstraat en rotonde gemeentehuis) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met onpare huisnummers een parkeerstrook ingericht.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 09 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 29 jun 2020

archief