SINT-PIETERS-LEEUW - Jaarlijks Winterconcert van de Koninklijke Harmonie Sinte-Lutgardis

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Jaarlijks Winterconcert van de Koninklijke Harmonie Sinte-Lutgardis

Uitnodiging_wico_2020-01
 

Januari, de maand om te bekomen van alle feestjes, etentjes, wensen, …

 

De maand om te beginnen met de goede voornemens…

 

En…

 

De maand van het jaar waar de Koninklijke Harmonie Sinte-Lutgardis Zuun zijn jaarlijks WINTERCONCERT houdt. Dit jaar spelen ze op 11 januari de pannen van het dak. 60 muzikanten, van jong tot oud spelen voor jullie mooie melodieën. Zoals elk jaar brengen ze ook een special act en dit jaar kozen ze voor jong talent uit de streek, Indra Dresselaers. 

 

Wie de affiche bekijkt zal merken dat Leonardo Da Vinci aan het woord komt in het orkest. Naast dit prachtwerk krijgt het publiek heel veel andere leuke en spannende muziek te horen. Ook de jongere muzikanten zijn van de partij. Wekelijks oefenen de jongens en meisjes van de opleiding onder de leiding van hun lesgevers. Maar toch dromen ze ervan om op te treden voor een groter publiek…. En daar kan U voor zorgen!

 

Wil je erbij zijn, dan kan je kaarten in voorverkoop kopen bij alle muzikanten en bestuursleden, op het telefoonnummer 0477/67 72 74 of op khslzuun@gmail.com. Zij proberen de inkomprijs voor iedereen democratisch te houden, in voorverkoop betaal je 12 euro en aan de kassa moet je 14 euro betalen voor een ingangskaartje. Wie jonger is dan 12j mag gratis genieten van de muziek. Na het concert kan je altijd nog napraten in de zaal naast de kerk bij een hapje en een tapje.

 

Ze spelen in de warme Sint-Lutgardiskerk in de Arthur Quintusstraat te Zuun, de deuren openen om 19.00 en ze starten zoals altijd stipt om 19u30

 

Be there!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief