Kerstweekend in SINT-PIETERS-LEEUW

Kerstweekend in SINT-PIETERS-LEEUW

Kerstdorp1
 

Op 20, 21 en 22 december kan je een bezoek brengen aan het gezellige kerstdorp met een zestiental houten chalets. Tal van erkende Leeuwse verenigingen en gespecialiseerde marktkramers zullen aan deze kersthappening deelnemen en kerstartikelen, feesthapjes en verrassende kerstdrankjes verkopen. Zo kom je helemaal in de kerstsfeer! Vrijdag en zaterdag van 17 tot 1 uur en op zondag ben je welkom van 11.30 tot 18 uur op de parking voor en achter de hoofdbibliotheek. De kerstmarkt wordt muzikaal opgewarmd door d’Hopmaten, een dweilfanfare met muzikanten uit Herfelingen, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. In de kunstacademie verkopen cursisten en Leeuw Mondiaal kunstwerkjes en geschenken ten voordele van het goede doel.

 

Zaterdagavond wordt de Kerstcorrida gelopen, een aflossingswedstrijd voor jong en oud met parcours in het Colomapark. De organisatie is in handen van de vzw Renkoekoek in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst en ten voordele van het goede doel.

 

Zondag organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met de Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw een kerstwandeling van 8 of 14 kilometer. Geniet van het mooie Leeuwe winterlandschap.

 

Voor meer informatie kan je terecht op https://www.sint-pieters-leeuw.be/nieuws/kerstdorp-leeuw-centrum

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 19 sep 2020

archief