SINT-PIETERS-LEEUW - Europalaan afgesloten ter hoogte van Millairstraat

SINT-PIETERS-LEEUW - Europalaan afgesloten ter hoogte van Millairstraat

Image002

Wegens dringende herstellingswerken wordt de Europalaan ter hoogte van de Millairstraat tijdens de krokusvakantie afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Rioolbeheerder Fluvius dient er dringend een defecte waterslikker te vervangen en een nieuwe rioleringsaansluiting te herstellen. Om deze werken te kunnen uitvoeren, zal aannemer Soga nv de straat dwarsen, waardoor er geen doorgang mogelijk is voor het verkeer ter hoogte van de Millairstraat. 

 

De omleidingsweg voor het doorgaand verkeer loopt via de Bergensesteenweg, Lotstraat en Galgstraat. Deze omleidingsweg geldt eveneens voor de fietsers.

Inwoners uit de Europalaan en de wijk Impeleer kunnen de Europalaan bereiken via het kruispunt Pauwke en de Europalaan. De Victor Millairstraat is bereikbaar via de Pijnbroekstraat.

De bussen van De Lijn volgen eveneens een omleiding waardoor de haltes op de Europalaan en de Joseph Depauwstraat niet worden bediend. In de Edouard Rooselaersstraat wordt in beide richtingen een tijdelijke halte geplaatst.

 

Het signalisatie- en omleidingsplan kan online geraadpleegd worden.

Mits gunstige weersomstandigheden duren de werken maximum 5 werkdagen, waardoor de Europalaan na de krokusvakantie opnieuw opengesteld kan worden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2020
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief