SINT-PIETERS-LEEUW Mylie’s Home is nieuw in Sint-Pieters-Leeuw

SINT-PIETERS-LEEUW Mylie’s Home is nieuw in Sint-Pieters-Leeuw

Editiepajot_bart_devill___myllie_s_eetbar
foto Bart Devillé
 

Dat de regio Zennevallei en Pajottenland alles te bieden heeft wat een wandelaar kan bekoren, daar zijn er al velen van overtuigd. Wandelen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar bevordert ook de eetlust en soms krijgt men er dorst van……

Vooraleer huiswaarts te keren is het dan misschien aan te raden eerst wat uit te rusten bij een lekker streekbiertje of huisgemaakt gebakje, pannenkoek of ander heerlijk streekproduct. En dan is Mylie’s Home(eetbar en shop) -nieuw in Sint-Pieters-Leeuw - , een ideale pleisterplaats. Hier word je gastvrij verwelkomd door Myleen Deneef, bij haar “thuis”. Myleen is nog voor 60% aan de slag in het onderwijs - Lagere School Ganshoren- en voor de rest erg in de weer om het haar klanten in Mylies’s Home naar hun zin te maken. Ze zorgt ervoor dat ze tevreden huiswaarts keren  in de hoop dat ze terug komen. Hoe Myleen hier belandde? “ Dit is hier mijn thuis. Enkele maanden geleden maakte ik een moeilijke periode mee en tijdens creatieve sessies vond men dat ik nogal verrassend  uit de hoek kon komen. Er werd mij aangeraden “er wat mee te doen”, een raad die ik ook volgde.

Myleen mikt niet op een ”doordeweekse” snackbar, maar eerder op een eetbar en shop, waar de streekproducten centraal staan. In de eetbar worden  huisbereide producten geserveerd zoals  soepen, brood, gebak, ijs, streekbieren en dergelijke. In de shop vind je voornamelijk handgemaakte- en streekproducten als wenskaartjes, keramiek, honing, appelsap uit eigen tuin, eind maart ook notenolie uit eigen tuin, juwelen, lederwaren, enz…. Geschenkmanden kunnen ook worden samengesteld. “Het is soms wel hard werken, 7 dagen op 7, maar het contact met de mensen vind ik super leuk en wanneer zij gelukkig zijn, ik ook. Met hen kijk ik nu al uit naar een mooie lente en zomer. “ Mylie’s Home is terug te vinden op de Topstraat 90a in Sint-Pieters-Leeuw. Open donderdag tot zondag van 10u tot 19u, tijdens de vakantie ruimere openingsuren. Uiteraard zijn ook groepen welkom: meer info en reserveren: 0473/76.38.50 .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief