Start ticketverkoop 26/08 cultuurcentrum Coloma LEEUW

C21

Start ticketverkoop 26/08 cultuurcentrum Coloma LEEUW

1cd07588-696b-47db-bcc3-94ef49f28306
 
29fc59ed-f55f-4b25-8682-e10d7f8a4598
 

 Binnenkort start het nieuwe cultuurseizoen. Anders, maar daarom niet minder intens. Vanaf september verwelkomt CC Coloma iedereen graag terug om samen te genieten van fijne en verrassende voorstellingen. Dit steeds volgens de laatste coronamaatregelen zodat men de kans krijgt om op een veilige manier die culturele uitstap te beleven waar we allen al zo lang naar snakken.

Laat je verrassen door het veelzijdig programma met o.a. een concert van GEIKE, een lezing van Lieve Blancqaert over de Circle of Life, een theatervoorstelling van de immer sympathieke Robrecht Vanden Thoren, een tweedaags jazzfestival met topviolist Alexandre Cavaliere op het programma.

Kom meezingen met het toepasselijke ‘als een Leeuw in een kooi’ bij het concert van Willy Sommers en krijg gezonde tips & tricks met een vleugje humor van Martine Prenen. Samen met je familie kan je genieten van een voorstelling van Passa il tempo, vuur en circus in het Colomapark voor kindjes vanaf 4 jaar en volwassenen van elke leeftijd.
De brochure zal dit seizoen enkel digitaal verspreid worden. Elke twee maanden ontvangt iedere inwoner een flyer in de bus met een korte reminder van de voorstellingen die op het programma staan. Onze theaterzaal in de Merselborre kan slechts een beperkt aantal toeschouwers toelaten. Daarom wijken we voor een aantal voorstellingen uit naar grotere locaties zoals de Sint-Lutgardiskerk, de Sint-Pieterskerk en de gemeentelijke loods, afhankelijk van de maatregelen die van toepassing zijn en de logistieke mogelijkheden. De ticketkopers worden steeds persoonlijk op de hoogte gesteld van wijzigingen. 

 Ben je overtuigd?

Twijfel niet en bestel je tickets al op voorhand! Vanaf woensdag 26/08 om 10 uur kan je tickets kopen voor je favoriete voorstelling(en) viawww.colomaspl.be. Het steeds veranderende klimaat maakt ons extra flexibel. Voorstellingen kunnen ten allen tijden wijzigen of annuleren, de veiligheid van artiesten en publiek primeert. Laat je alvast niet tegenhouden om reeds een ticket te kopen, je kan steeds 72 uur op voorhand annuleren.
Neem via onderstaande link al eens een kijkje in het programmatieaanbod:
  Programmatie 2020-2021

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief