SINT-PIETERS-LEEUW - Plaatsen regenwater-opvangrooster op rotonde Bergensesteenweg

SINT-PIETERS-LEEUW - Plaatsen regenwater-opvangrooster op rotonde Bergensesteenweg

Image002

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 7 september met het plaatsen van een groot regenwater-opvangrooster op de rotonde van de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw, ter hoogte van de Lotstraat. Het opvangrooster zal bij hevige regenval sneller regenwater afvoeren. Daarnaast wordt er op de Jan Baptist Wautersstraat, ter hoogte van de onverharde weg, een waterafvoer geplaatst. Zo wordt de watertoevoer op de Bergensesteenweg beperkt. De werken duren tot en met vrijdag 11 september.

 

> Bekijk de werken online

 

Hinder op maandag 7 en dinsdag 8 september

Tijdens de werken blijft de Bergensesteenweg steeds open maar Wegen en Verkeer verwacht veel hinder op maandag 7 en dinsdag 8 september. De werken aan de Lotstraat en de Jan Baptist Wautersstraat worden afzonderlijk uitgevoerd om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

 

Rotonde aan Lotstraat beperkt toegankelijk

Tijdens de werken en de uithardingsperiode van 3 dagen voor het asfalt, is de rotonde van de Bergensesteenweg met de Lotstraat beperkt toegankelijk. De rotonde is moeilijker toegankelijk voor langere voertuigen.

 

De Bergensesteenweg zal in beide rijrichtingen beschikbaar zijn, met een rijstrook per rijrichting. Wegen en Verkeer vraagt om u te houden aan de nodige snelheidsbeperkingen en om bij grote verkeersdrukte hoffelijk te rijden en te ritsen waar nodig.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 31 aug 2020

archief