SINT-PIETERS-LEEUW - Met een dank- en uitzwaaironde wordt een mooi hoofdstuk afgesloten…

SINT-PIETERS-LEEUW - Met een dank- en uitzwaaironde wordt een mooi hoofdstuk afgesloten…

Sst_-_groep
 

Zeventien jaar lang vormden de vijf katholieke basisscholen van Sint-Pieters-Leeuw de scholengemeenschap “Katholieke basisscholen Sint-Pieters-Leeuw”.  Het betreft  Sint-Lutgardis Zuun, Jan Ruusbroec Ruisbroek,  Don Bosco Rink, Ave-Mariabasisschool Vlezenbeek en de Sint-Stevensschool in Negenmanneke.


Vanaf 1 september 2020 behoren deze basisscholen tot 2 nieuwe scholengemeenschappen. De katholieke basisscholen van Sint-Pieters-Leeuw gaan zo nieuwe wegen, maar de samenwerking blijft, ook in relatie met het gemeentebestuur, gemeentescholen en gemeenschapsonderwijs!

 

Door de coronapandemie was het in juni niet mogelijk om het geplande dankmoment te organiseren.  

 

Gezien het belang om toch iedereen die meegewerkt heeft aan de goede samenwerking te kunnen danken bezochten de coördinerende directeur, Veerle Seré en voorzitter, Pascal Geers op woensdag, 16 september, in coronastijl de vijf scholen om hun dankbaarheid uit te spreken.  Een boekje dat de 17 jaar van deze samenwerking samenvat, werd uitgereikt aan de schoolbestuursleden, directeurs, de medewerkers en vele partners van vroeger en nu.  Een blijvend aandenken voor wie op een of andere manier in dit mooi verhaal zijn steentje bijdroeg.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief