Diefstal aanhangwagen verijdeld in Sint-Pieters-Leeuw

Diefstal aanhangwagen verijdeld in Sint-Pieters-Leeuw

Politie_zone
 

Naar aanleiding van een nachtelijke patrouille werd de aandacht getrokken door een voertuig met aanhangwagen waarbij de nummerplaten van de wagen en de aanhangwagen verschilden. Omwille van verscheidene diefstallen afgelopen maanden, waren de inspecteurs extra op hun hoede. De nummerplaat werd meteen nagetrokken en het voertuig werd ter hoogte van de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw staande gehouden. De bestuurder werd geïdentificeerd en verklaarde dat de aanhangwagen eigendom was van familie. Echter details waren hem vreemd. Bijzonder was tevens dat de adapter van de aanhangwagen niet was aangesloten en beschadigd leek. 

Door het onsamenhangend verhaal, werd de betrokkene gearresteerd en werd verder onderzoek gevoerd. Er werd aangebeld bij de zogenaamde ontlener van de aanhangwagen, echter wist de persoon van niets. De verdachte poogde alsnog er zich uit te praten, maar de leugens konden onmiddellijk doorprikt worden. De verdachte ging er aan voor de moeite en bleef verder van zijn vrijheid beroofd. Uit het onderzoek bleek de aanhangwagen alvast gestolen. 

De verdachte werd dan ook onmiddellijk gedagvaard en op 4 november 2020 zal hij voor de Franstalige correctionele rechtbank van Brussel moeten verschijnen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2020
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief