McDonald’s SINT-PIETERS-LEEUW zoekt 30 medewerkers voor nieuw restaurant

C21

McDonald’s SINT-PIETERS-LEEUW zoekt 30 medewerkers voor nieuw restaurant

Echte McDonald’s liefhebbers uit Sint-Pieters-Leeuw worden op hun wenken bediend, want op 15 december opent franchisenemer Marco Van Oppens er een nieuw restaurant. Het nieuwe restaurant bevindt zich eveneens op de Bergensesteenweg op huisnummer 427 naast de vestiging van Makro. De opening is niet alleen voor de liefhebbers van de bekende hamburgers een leuke aankondiging, maar ook voor de werkgelegenheid binnen de regio waarbij de horecasector zwaar getroffen werd door de huidige coronacontext.

 

Marco is een ervaren franchisenemer bij McDonald’s, want de nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw wordt naast zijn restaurants in Dendermonde, Groot-Bijgaarden, Halle, Anderlecht, Nijvel, Waterloo, Mechelen en het bestaande restaurant in Sint-Pieters-Leeuw zijn 9de  franchise. Hij gaat samen met VDAB op zoek naar een 30-tal vaste werkkrachten, bestaande uit 5 managers en 25 medewerkers. Ook studenten, flexi-jobbers en interim-werknemers kunnen zich opgeven voor een plaats in het team. De eerste sollicitatieronde zal digitaal doorgaan op 4 november, in samenwerking met VDAB. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via volgende link: https://bit.ly/3e1x0nl. De kandidaten die weerhouden worden uit deze eerste ronde, worden uitgenodigd voor een live interview.

 

“Een diploma is bij McDonald’s niet noodzakelijk, wij zijn vooral op zoek naar mensen met de juiste attitude, motivatie en enthousiasme. Voor kandidaat-managers is een eerste ervaring in het leidinggeven aan mensen in de horeca- of retailsector een meerwaarde. We maken er bovendien een punt van om geen onderscheid te maken in leeftijd, geslacht of afkomst,” zegt Marco.

 

De franchisenemer voorziet opleidingen om praktische vaardigheden, zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels, aan te leren. Bovendien wordt er op de werkvloer veel aandacht besteed aan soft skills, zoals teamwork en klantgerichtheid. Ook coronamaatregelen om zichzelf, het team en klanten maximaal te beschermen, komen uitgebreid aan bod.

 

“De vestiging in Sint-Pieters-Leeuw is mijn 9de franchise, dus ik spreek uit ervaring als ik zeg dat medewerkers met de juiste teamspirit cruciaal zijn voor het succes van een restaurant. Ik kijk er dan ook naar uit om op zoek te gaan naar gemotiveerde medewerkers en de kandidaten digitaal te ontmoeten op 4 november. Ik ben zeer enthousiast over het feit dat ik in deze uitdagende tijden, die de tewerkstelling in de horeca ernstig aantast, deze jobs kan aanbieden. Ik vertrouw erop dat ik een sterk team zal kunnen samenstellen als hart van het nieuwe restaurant, om samen voor een fijne beleving te zorgen voor onze klanten”, vult Marco nog aan.

 
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief