Nieuw fotoboek over SINT-PIETERS-LEEUW

Nieuw fotoboek over SINT-PIETERS-LEEUW

Visual-fotoboek
 
Fotoboek_dsc_0031
 

In samenwerking met de gemeentelijke werkgroep voor Streek- en Volkskunde publiceert het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw het fotoboek ‘Sint-Pieters-Leeuw vroeger en nu’. 

 

Aan de hand van prachtige foto’s brengt het boek onze gemeente en haar dorpen in beeld en zie je hoe ze door de jaren heen evolueerden. Zo vind je er onder andere foto’s van drie verdwenen kerken en kapellen in Ruisbroek, Oudenaken en Zuun in terug, zie je de verdwenen molens van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem in beeld en ontdek je tal van leuke weetjes over onze gemeente. Het boek wakkert een vleugje nostalgie aan, al dan niet met een sausje van wat weemoed. Heel wat Leeuwenaren kunnen zo even terugkeren in de tijd of dromen over hoe onze gemeente er in de toekomst zal uitzien. 

 

Tijdelijke actie 

Ben je nog op zoek naar een prachtig cadeau voor onder de kerstboom of wil je zelf graag in dit mooie boek snuisteren? Haast je dan vanaf 8 december naar de hoofdbibliotheek, want tot 15 januari kan je het boek kopen aan slechts 19 euro! Daarna betaal je 25 euro voor een exemplaar. Het boek bestaat uit maar liefst 272 pagina’s en wordt uitgegeven in een mooie, harde kaft: de perfecte aanvulling voor je boekenkast. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 11 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Sluys | 30 dec 2020
Marc Sluys | 25 dec 2020

archief