LEEUWenaar kaapt hoofdprijs weg met eindejaarsactie Belisol

LEEUWenaar kaapt hoofdprijs weg met eindejaarsactie Belisol

2020_-_belisol4_1_
 
2020_-_belisol17_1_
 

Tijdens de trekking van de Belisol eindejaarsactie 2020 kon het geluk niet op van Leeuwenaar Frans Seunens en zijn vrouw die de hoofdprijs wegkaapten! Net voor de kerstvakantie gaan zij naar huis met een prachtige cheque ter waarde van wel 23.000 euro! Wat het koppel met deze mooie prijs zal doen? “We zijn heel erg verrast, maar een prachtige grote reis met mijn vrouw zit er zeker en vast al in. Ook krijgen onze dochters een mooi cadeau en onze kleinzoon een mooi spaarcentje”, aldus Frans. 

Fantastisch om zo het eindejaar af te sluiten

Het team van Belisol Asse, Aalst & Sint-Pieters-leeuw blikt tijdens deze periode ook graag terug naar de geslaagde eindejaarsacties van de afgelopen jaren. Zo maakten ze wel twee héél bijzondere verhalen mee: in 2018 werden er gratis ramen en deuren aan een kersverse vader geschonken. De winnaar moest bovenop enkele eenvoudige vragen een schiftingsvraag oplossen. De schiftingsvraag tijdens deze editie: “hoeveel weegt deze pot vol met sleutels?”. Voor de winnaar was er geen twijfel mogelijk want zijn zoontje woog op dat moment bijna evenveel als de pot met sleutels. “Een gezonde zoon en gratis ramen en deuren. Mijn eindejaar kan niet meer stuk!”. 

 

'Geschenk uit de hemel'

Het tweede verhaal waar ze met veel ontroering naar terugblikken is het verhaal uit 2019 waar Belisol de winnares die na een periode van renovatiepech gelukkig kon maken met een cheque ter waarde van wel 7.380 euro! 

 

WIN gratis ramen en deuren

‘Win gratis ramen en deuren’ mag je bij Belisol dus héél letterlijk nemen en dat is ook winnaar Frans niet ontgaan! Belisol Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst verlengt wegens groot succes hun actie en trakteert opnieuw een gelukkige winnaar met gratis ramen en deuren. Maar niet getreurd! Elke klant krijgt een mooie korting bovenop de kans van deze mooie prijs.

 

Kom zeker langs in hun toonzaal te Sint-Pieters-leeuw, Asse of Aalst en maak een telefonische afspraak via 02 609 55 00. Het Belisol team helpt jou met veel plezier verder! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Sluys | 30 dec 2020

archief