Vaccinatiedata voor de drie LEEUWSE woonzorgcentra gekend / Zilverlinde opnieuw coronavrij

C21

Vaccinatiedata voor de drie LEEUWSE woonzorgcentra gekend / Zilverlinde opnieuw coronavrij

Logo_leeuw_

Begin deze maand werd gestart met het vaccineren in de woonzorgcentra. Intussen zijn ook de vaccinatiedata voor de drie Leeuwse woonzorgcentra gekend.

 

In WZC Sint-Antonius zal het personeel gevaccineerd worden op 22 januari 2021 en een tweede maal op 11 februari.

De bewoners krijgen hun eerste prik op 28 januari en een tweede dosis op 18 februari 2021.

 

In WZC Zilverlinde werd maandag 11 januari opnieuw iedereen getest. Dinsdag 12 januari bleken alle PCR-testen negatief. Dat is goed nieuws. We kunnen stellen dat WZC Zilverlinde opnieuw volledig coronavrij is.
Het personeel en de bewoners worden er gelijktijdig gevaccineerd en dit op 22 januari 2021, de tweede dosis wordt toegediend op 12 februari 2021.

 

In WZC Belfair krijgen de bewoners hun eerste prik op 24 januari 2021. De tweede dosis volgt op 15 februari 2021. Het personeel wordt gevaccineerd op 28 januari en een tweede maal op 18 februari 2021.

 

Jan Desmeth, burgemeester: “Tweewekelijks hebben we overleg tussen het lokaal bestuur en de directies van de drie woonzorgcentra. In het belang van alle bewoners en families wordt er goed samengewerkt en daar ben ik blij en dankbaar om. De vaccinatie in onze woonzorgcentra is een eerste stap, waar velen hebben naar uitgekeken. Over 5 weken zullen alle personeelsleden en alle bewoners twee maal gevaccineerd zijn.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 mei 2021
Marc Sluys | 29 apr 2021

archief