GemeenteSINT-PIETERS-LEEUW zorgt voor aangepast vervoer naar vaccinatiecentrum De Bres

C21

GemeenteSINT-PIETERS-LEEUW zorgt voor aangepast vervoer naar vaccinatiecentrum De Bres

Image002

De vaccinatiecampagne draait binnenkort hopelijk op volle toeren. Omdat de gemeente Sint-Pieters-Leeuw het ontzettend belangrijk vindt dat iedereen de mogelijkheid heeft zich te laten vaccineren en daarvoor zo weinig mogelijk praktische drempels ervaart, organiseert de gemeente aangepast vervoer van en naar het vaccinatiecentrum.

 

Woon je in Sint-Pieters-Leeuw maar beschik je niet over eigen vervoer en kan je door je lichamelijke en/of geestelijke gezondheid geen gebruik maken van het openbaar vervoer of beroep doen op familie om je naar het vaccinatiecentrum te brengen? Ben je daarbij voldoende mobiel om met een personenwagen gevoerd te worden? Dan kan je bij de gemeente terecht voor vervoer van en naar het vaccinatiecentrum. De bijdrage van 1 euro is eerder symbolisch, maar wel te betalen.

 

Hoe vraag je vervoer aan?

Bel naar T 02 332 59 53 zodra je de uitnodiging hebt ontvangen en vermeld de dag/uur van je afspraak en de reden van aanvraag.

Ontsmet grondig je handen en draag een mondmasker wanneer je wordt opgehaald. Vergeet zeker geen makkelijke kledij te dragen want het vaccin wordt toegediend in de bovenarm.

 

Heb je wel vervoer maar kan dat niet op het tijdstip waarop je werd uitgenodigd?

Wijzig dan eenvoudig je afspraak online via www.vaccinatiezennevallei.be/mijn-afspraak-wijzigen-annuleren of via het gratis nummer 0800 900 58.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief