Nieuwbouw Chiro Snoopy VLEZENBEEK volgende stap naar een nieuw lokaal

C21

Nieuwbouw Chiro Snoopy VLEZENBEEK volgende stap naar een nieuw lokaal

Chirolokalen_klein

Het gemeentebestuur verliest geen tijd in de administratieve stappen die nodig zijn om van dit project een succes te maken. De gemeenteraad van 25 maart 2021 keurde de in-hous opdracht aan Haviland goed, zodat zij vanaf de maand april kunnen starten met de volgende stappen. 

Olivier Huygens, schepen van Gebouwen: “Op 28 januari 2021 besliste de gemeenteraad dat de gemeente zou overgaan tot de aankoop van de percelen waar Chiro Snoopy haar werking heeft. Vandaag stellen we Haviland aan die ons zal begeleiden in het traject tot de bouw van een nieuw lokaal. De huidige gebouwen van de Chiro zijn dringend aan vernieuwing toe. We zullen er dan ook samen met Haviland en samen met inspraak van de Chiro alles in het werk stellen zodat we snel kunnen starten met de bouw.” 

An Speeckaert, schepen van Jeugd: “Wij hebben ons als gemeente geëngageerd om te investeren in onze jeugdinfrastructuur. Zowel voor de vernieuwing van de KLJ lokalen als voor de vernieuwing van de Chirolokalen werd de projectregie aan Haviland toegekend. Door beroep te doen op de ervaring van Haviland willen wij ervoor zorgen dat beide projecten mekaar snel kunnen opvolgen. Op deze manier zet de gemeente een volgende belangrijke stap richting kwaliteitsvolle huisvesting van elke jeugdvereniging binnen de gemeente.” 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2021
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief