SINT-PIETERS-LEEUW - VC Zuun smasht de zomer op gang

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - VC Zuun smasht de zomer op gang

Affiche_vc_zuun
 

De steeds gunstigere coronacijfers, het einde van de examens, het begin van de zomervakantie, … voldoende redenen waarom VolleybalClub Zuun na een lange periode van thuis zitten opnieuw sportievelingen en sympathisanten wil samenbrengen. Het inmiddels traditionele beachvolley-, petanque- en Kubbtornooi van VC Zuun gaat dit jaar in een ietwat vernieuwd jasje door op zaterdag 26 juni aan het Zonnig Leven. 

 

“Als volleybalclub kijken we terug op heel wat moeilijke maanden, waarin een groot deel van onze sportieve werking gedwongen stilgelegd werd. Met vernieuwd enthousiasme kijken we echter uit naar de toekomst. De zware coronaperiode sluiten we dan ook graag af door iedereen voor het eerst opnieuw samen te brengen!”, aldus een strijdvaardige voorzitter Patrick van Onsem. 

 

Sportievelingen kunnen nog inschrijven om deel te nemen aan het beachvolley-, petanque- of Kubbtornooi. Kijklustigen zijn op zaterdag 26 juni vanaf 11u welkom op het uitgebreide terras om te genieten van een drankje of BBQ. De kleinsten kunnen zich ook uitleven op een springkasteel. 

 

Uiteraard wordt rekening gehouden met alle geldende corona-maatregelen, zodat bezoekers op een veilige manier samen kunnen komen. 

 

 

Alle info via www.facebook.com/vczuun

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 09 jul 2021
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief