KLJ en LG VLEZENBEEK bundelen opnieuw de krachten met een 2e Mosselfestijn

C21

KLJ en LG VLEZENBEEK bundelen opnieuw de krachten met een 2e Mosselfestijn

Lg_mosselfestijn_2021_uitnodiging_achterkant
 

De KLJ van Vlezenbeek is momenteel gehuisvest in containers waarvan het levenseinde in zicht is. Daarom ijvert ze al vele jaren voor een nieuwe infrastructuur die afgestemd is op haar hedendaagse noden en waarbij ze ook in de toekomst verder kan groeien. 

Samen met het gemeentebestuur zet de KLJ van Vlezenbeek haar schouders onder een nieuwbouwproject in de pastorietuin. De gemeente zal de lokalen bouwen en afstemmen op de hedendaagse veiligheidsvoorschriften en behoeften. De KLJ zelf zal de invulling voor haar rekening nemen zoals onder meer de keuken en het meubilair.

 

Na de opmaak van een behoefteplan door de KLJ kan er weldra gestart worden met de bouw. De gemeenteraad van april 2021 keurde alvast het bestek goed voor de aanstelling van een architect. Verwacht wordt dat de werken effectief kunnen starten in het voorjaar van 2023. 

Net als in 2019 wil ook nu de Landelijke Gilde van Vlezenbeek haar steentje bijdragen om de bouw van deze jeugdinfrastructuur mogelijk te maken. Beide verenigingen slaan opnieuw de handen in mekaar met de organisatie van een tweede mosselfestijn. De opbrengst gaat opnieuw integraal naar de bouwplannen van de KLJ.  Naast heerlijke verse mosseltjes, is er ook vol-au-vent te verkrijgen. Iedereen is van harte welkom zaterdag 4 september (17-21 uur) en zondag 5 september (11-15 uur)  in de schuur van Bart Keymolen.

 

OPGELET: omwille van de huidige corona-maatregelen is vooraf inschrijven verplicht! 
Check de flyer voor meer info.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief