Openluchtfototentoonstelling Christophe Heymans in LEEUX

C21

Openluchtfototentoonstelling Christophe Heymans in LEEUX

Fototentoonstelling_gravelbike2
 

 Eén van de meest recente ontdekkingen van de wielertoerist en fietsliefhebbers is de gravelbike. Tijdens de Gordel, van 28 augustus tot 5 september, kan je doorheen onze prachtige streek een gravelroute rijden van 45 of 65 km. Onderweg kan je genieten van de openluchtfototentoonstelling van Christophe Heymans, een fervente fietser die mooie natuurfoto’s maakt van zijn fietstochten in binnen- en buitenland.  

Christophe Heymans: “Ik startte met het fotograferen van mijn fietsavonturen om herinneringen op te bouwen en anderen inspiratie te geven in ruil voor hun ideeën. Zelf haal ik ook inspiratie voor nieuwe avonturen via sociale media. De foto’s en belevenissen van andere reizigers vormen vaak de basis voor mijn eigen avonturen. Ik gebruik mijn fiets dan ook om de wereld te zien en avonturen te beleven.”

 

Jan Desmeth, burgemeester: “We zijn blij dat we deze prachtige natuurfoto’s van Christophe zijn fietstochten kunnen tonen aan het publiek. Bovendien kan je bij elke foto een QR-code scannen. De fotograaf geeft daarin meer uitleg over de beelden die je tijdens je tocht tegenkomt. Een mooie meerwaarde voor deze openluchttentoonstelling waarvan hopelijk heel wat fietsliefhebbers zullen genieten!”

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief