S-P-LEEUW - Feestelijke opening van de Kringwinkel

C21

S-P-LEEUW - Feestelijke opening van de Kringwinkel

Img_20211022_162206
Het lint werd doorgeknipt.- Foto marc colpaert
 
Img_20211022_165535__kopie_
Een mooie zaak.- Foto marc Colpaert
 
Img_20211022_170520__kopie_
Gelegen langs de Bergensesteenweg.- Foto Marc Colpaert
 
Op vrijdagnamiddag stonden een kleine 100 personen aan te schuiven voor de  plechtige opening van de Kringwinkel op een nieuwe locatie in Sint-Pieters-Leeuw. In de nieuwe winkel stonden er tal van hapjes en er werden gratis drankjes geserveerd. En volk dat er was, wij gingen ook een kijkje nemen.
 
 
De vroegere Kringwinkel gelegen langs de Bergensesteenweg was niet meer van deze tijd, een oud gebouw, weinig parkeerplaatsen en ook weinig plaats. Zopas opende de nieuwe Kringwinkel de deuren nog steeds langs de Bergensesteenweg, maar dan ter hoogte van het nummer 704a.
 
Het moet gezegd worden dat er heel wat belangstelling was toen rond de klok van 16 uur de burgemeester en mensen van ViTeS het nieuwe gebouw plechtig openden, met het doorknippen van het lint. Nadien stroomde het volk binnen, het was precies solden en sommige mensen vroegen zich af of alles gartis werd weggegeven. De nieuwe winkel oogt heel mooi, is heel wat ruimer dan de vorige winkel en er is voldoende parking. De organisatie is wel nog op zoek naar extra personeel.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 nov 2021

archief