Rotaryclub Sint-Pieters-Leeuw verkoopt Champagne voor goede doel

C21

Rotaryclub Sint-Pieters-Leeuw verkoopt Champagne voor goede doel

Champagnverkoop_
 

 Traditiegetrouw biedt Rotaryclub Sint-Pieters-Leeuw u naar aanloop van het eindejaar een uitstekende champagne aan ten voordele van verscheidene sociale doelen in binnen- en buitenland. 

Het betreft een excellente Premier Cru champagne van het huis Vautrain-Paulet, ‘récoltant- manipulateur’ gesitueerd in Dizy (Marne) net voor Epernay, het bruisende hart van de kwaliteitschampagnes. 

Dit champagnehuis heeft ook de certificaten ‘Viticulture durable’ en ‘Haute valeur environnementale’ ontvangen, die een duurzame landbouw en milieuvriendelijke aanpak garanderen met aandacht voor biodiversiteit en een verantwoord bemesting- en irrigatiebeheer. 

Bestellingen kan u plaatsen via rotary.sintpietersleeuw@gmail.com. 

Betaling:
Graag via overschrijving op rekening van Rotary Club Sint-Pieters-Leeuw: BE97 7360 5855 7449 

Na ontvangst van uw betaling, en na afspraak, wordt de door u bestelde champagne bij u thuis of op kantoor geleverd. Indien gewenst bekomt u een attest (graag vermelden bij de bestelling a.u.b). 

En wie deze heerlijke Champagne even wil proeven, kan terecht op de jaarmarkt in Leeuw op 11 november. Rotaryclub Sint-Pieters-Leeuw stelt haar stand op in de Pastorijstraat in Leeuw.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief