SINT-PIETERS-LEEUW - KV Zuun start met ambitie aan het nieuwe seizoen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - KV Zuun start met ambitie aan het nieuwe seizoen

P1011370
 

Na een sterke terugronde met een reeks van 18 op 18 en een vierde plaats in de eindrangschikking kijken de spelers en het bestuur van KV Zuun met veel verwachtingen uit naar het nieuwe seizoen in derde provinciale.

 

“Het grootste deel van de spelerskern van vorig seizoen werd behouden. Daarnaast vulden we de jonge kern aan met enkele ervaren spelers en oudgedienden van KV Zuun. Zo keren Mehdi El Yassini en Shpend Mehmeti terug naar KV Zuun. Daarnaast versterken we onze kern met Diego Chardon en Ilyas Oulad Said”, aldus Julien Coeckelberghs, trainer van de A-kern en eveneens oud-speler van KV Zuun. “Wij hopen dit jaar dan ook mee te doen voor de prijzen.”

 

“We hebben vertrouwen in het potentieel van onze jonge kern en staf. Na een aarzelende start van het seizoen hebben zij een schitterende tweede seizoenshelft gespeeld. Dat smaakt dan ook naar meer. Ook de succesvolle doorstroom van jeugdproducten zoals Koray Tchavdarov juichen wij als bestuur natuurlijk heel hard toe. We hopen alle KV Zuun-fans dan ook een mooi voetbalseizoen te kunnen bieden.” aldus voorzitter Jonathan Vannoppen.

 

Traditioneel opende KV Zuun het seizoen deze week met een vriendenmatch tegen de buren van Leeuw-Brucom. Na een spannende derby werd het 1-1.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief