Hedwig Verstraeten en Hedwig Van Gucht uit LEEUW vierden hun 50 jaar huwelijk

C21

Hedwig Verstraeten en Hedwig Van Gucht uit LEEUW vierden hun 50 jaar huwelijk

Leeuw_goud_van_gucht__g_
Hedwig Verstraeten en Hedwig Van Gucht vierden hun 50 jaar huwelijk
 
Leeuw_goud_van_gucht__e_
 

Hedwig Verstraeten (72) en Hedwig Van Gucht (75) vierden hun 50 jaar huwelijk Hedwig (man) kwam uit Wemmel en zijn vrouw Hedwig uit Hove (Antw). Ze leerden elkaar kennnen op vakantie op camping Sure in Diekirch Luxemburg in augustus 1967. Het koppel woont sinds 1975 in Sint-Pieters-Leeuw in de Nieuwenhovenlaan. Het gezin groeide met de kinderen: Sieglinde, David en Michael en de kleinkinderen: Jitse, Sterre en Zinke, Téo en Jonas. Hedwig Van Gucht was burgerlijk ingenieur elektronika en computerwetenschappen. Hij werkte bij Siemens en Spesi en was stichter van NV BMX Computers (Wemmel). 
Hedwig Verstraeten was licentiaat germaanse filologie en werkte als lerares talen, als thuisopvoedster en als helper in de zaak van haar man. 
Beiden wandelen en reizen  graag. Ze trokken beroepsmatig en in de vrije tijd naar USA, China, Dubai, .... Europa (Spanje, Griekenland, ... ). Deden aan bergbeklimmen 60 + : Kilimanjaro, Himalaya (Annapurna), Machu Pichu (Peru), Canarische eilanden, Balearen, Madeira, Azoren (2021), ... Ze zijn lid van Fernrna, Davidsfonds, Kunstkring, KWB, Alaudakoor. Ook in de parochie is Hedwig (v) actief als lector, penningmeester kerkfabriek 2S+j), Hedwig,m. is voorganger, lector en zorgt voor het Gregoriaans. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2022
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief