KLJ en LG VLEZENBEEK bundelen opnieuw de krachten met een 3e Mosselfestijn

C21

KLJ en LG VLEZENBEEK bundelen opnieuw de krachten met een 3e Mosselfestijn

Groepsfoto_2022
 
Lg_mosselfestijn_2022_uitnodiging
 

De KLJ van Vlezenbeek is momenteel gehuisvest in containers waarvan het levenseinde in zicht is. Samen met het gemeentebestuur zet de KLJ van Vlezenbeek haar schouders onder een nieuwbouwproject in de pastorietuin. De gemeente zal de lokalen bouwen en afstemmen op de hedendaagse veiligheidsvoorschriften en behoeften. De KLJ zelf zal de invulling voor haar rekening nemen zoals onder meer de keuken en het meubilair.

De plannen werden door de KLJ en het gemeentebestuur aan de buurt voorgesteld tijdens een infomoment in maart van dit jaar. De nieuwe lokalen zullen een mooi geheel vormen met de aangrenzende pastorie en passen perfect in de omgeving van de prachtige site. In tussentijd werd de omgevingsvergunning afgeleverd, waardoor verwacht wordt dat de werken effectief in het voorjaar 2023 kunnen starten.

 

Ook dit jaar wil de Landelijke Gilde van Vlezenbeek haar steentje bijdragen om de bouw van deze jeugdinfrastructuur mogelijk te maken. Beide verenigingen slaan opnieuw de handen in mekaar met de organisatie van een derde mosselfestijn. De opbrengst gaat opnieuw integraal naar de bouwplannen van de KLJ. 


Het werfdoek met het 3D-ontwerp van de nieuwe lokalen zal tevens tijdens het weekend van het eetfestijn kunnen bewonderd worden.

 

Naast heerlijke verse mosseltjes, is er ook vol-au-vent te verkrijgen. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 3 september 2022 van 17 tot 21 uur en zondag 4 september 2022 van 11 tot 15 uur in de schuur van Bart Keymolen.

Voor de kleinsten onder ons zal er ook een springkasteel aanwezig zijn.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief