Urban Run & Walk vrijdag in VLEZENBEEK

C21

Urban Run & Walk vrijdag in VLEZENBEEK

Urbanrun
 

Na de succesvolle editie van vorig jaar in Ruisbroek, organiseert BRUL dit jaar opnieuw een Urban Run en zakken we vrijdag af naar Vlezenbeek. Naast de mooie landelijke gebieden die Vlezenbeek te bieden heeft, doorkruisen we ook verschillende gebouwen die niet uit het Vlezenbeekse straatbeeld weg te denken zijn, maar voor velen vanbinnen nog onbekend zijn. Denk maar aan het revalidatieziekenhuis Inkendaal dat al vele jaren gekend is om zijn expertise in het revalideren van mensen met complexe aandoeningen. Daarnaast doorkruisen we ook nog Nechly, Dorp 17, Aterlier 24, Ave Maria lagere school, De Pastorij, Ave Maria kleuterschool, Voetbal SK Vlezenbeek, Brouwerij 4 Pajot, Schuur Keymolen, kledingwinkel Boomerang Kids en de Merselborre. De hele route is ongeveer 6 km lang. 

De Urban Run is geen wedstrijd maar louter een recreatief gebeuren. Je kan kiezen om het parcours 1 of 2 keer te lopen of te wandelen. Over het hele parcours voorzien we enkele extra leuke belevingen waardoor de run zowel op maat is van de sportieve als de recreatieve sportbeoefenaar. De Urban Run is ook toegankelijk voor mensen met een rolstoel. We voorzien een aangepast parcours waardoor je ook doorheen verschillende gebouwen gaat. Het is echter wel aangeraden een begeleider te voorzien die je kan helpen om bijvoorbeeld vlot de straat over te steken.

 

Herwig Smeets, schepen van Sport: “Doordat je het parcours zowel kan lopen als wandelen, is onze Urban Run voor een breed publiek opgezet. Niets dat je dus kan tegenhouden om deel te nemen. Vooral ook omdat deze editie wel een heel speciale is: een Urban Run, in een landelijk karakter! Iets om mee te komen beleven …

 

Alles even praktisch op een rijtje

  • Wanneer? Vrijdag 14 oktober om 19.30 uur.
  • Waar? OC De Merselborre, Schaliestraat 2 in Vlezenbeek.
  • Inschrijven? spl.ticketgang.eu
  • Deelnameprijs? 8 euro voorverkoop en 10 euro ter plaatse (1,6 euro en 2 euro voor UiTPAS met kansentarief).
  • Info? sportdienst@sint-pieters-leeuw.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief