Footlunch voetbal LEEUW Brucom bracht iedereen bij elkaar

C21

Footlunch voetbal LEEUW Brucom bracht iedereen bij elkaar

Image0_2
 
Image1_2
 
Image2
 
Image3
 

Afgelopen zondag werd de wedstrijd afgewerkt van Leeuw-Brucom – Leeuwkens Teralfene afgewerkt, het werd liefst 5-1, een wedstrijd waar de voltallige toeschouwers van genoten.
De eerste footlunch van het seizoen ter gelegenheid van de wedstrijd in P2 tegen Leeuwkens Teralfene was een overweldigend succes. De matchbal werd geschonken door Evillas.  
Een record aantal deelnemers (105) waaronder vele sponsors genoten van een heerlijk buffet van restaurant Nesta en konden daarna onder een heerlijk herfstzonnetje genieten van een spannende derby die eindigde op een 5-1 dus daarna feest in de tent op Leeuw Brucom.
Er werd ook afscheid genomen van onze kapitein, Stefan Berth die besliste om na 40 jaar voetbalcarrière (waarvan 9 jaar in Leeuw Brucom) te stoppen. Stefan Berth werd in de bloemetjes gezet, zijn vroegere spelers op het veld en trainers waren aanwezig om hem uit te wuiven. Stefke was op en naast een veld een pracht van een kerel die een voorbeeld was voor de jeugd.      
De ondervoorzitter, Dirk Moriau plaatste met een speech de sponsors in het daglicht waaronder ook een dank aan de vele sponsors. Er waren tal van sponsors aanwezig waaronder: hoofdsponsor BMW Louyet, Evillas (Tom Taurin), Verzekeringen Ronny Ecker P&V, Moriau Gas, JP Bikes, Tip top cars, ZwembadHall, café Gareel, restaurant Nesta, drankhandel schoentjes, transport/containers & garage Vanlaethem-Ots, Loodgieterij Alain Decuyper, Svenne gazet, Restaurant Alsput, Tim verwarming.
Er werd gefeest en gedanst op de overwinning tot in de late avond ! Er staat alvast een tweede footlunch op 5 maart 2023 gepland tegen KHO Huizingen, alle info hieromtrent vindt u op de site van www.leeuw-brucom.be .
De ploeg Leeuw Brucom waaronder Ondervoorzitter Dirk Moriau en PR Manager Peter Musch wil van hieruit alle sponsors bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage in de club.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief