10 jaar N-VA Sint-Pieters-LEEUW in magazinevorm

C21

10 jaar N-VA Sint-Pieters-LEEUW in magazinevorm

Nva_leeuw_
 

De gemeenteraadsverkiezingen van 2012 zorgden meteen voor vuurwerk. Vanuit het niets werd N-VA Sint-Pieters-Leeuw met 9 zetels de grootste partij. Luc Deconinck werd burgemeester. En daar kwamen ook drie schepenen bij. Dat ons N-VA-schip de wind in de zeilen had, bleek na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. We verstevigden onze positie en behaalden 11 zetels waarbij Jan Desmeth nog recent de fakkel overnam. 
Die 10 jaren N-VA beleid in Sint-Pieters-Leeuw werden nu gebundeld in een speciaal magazine, dat voorgesteld werd op hun traditionele druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie. Met dit jaar als gastspreker federaal parlementslid Theo Francken.
“En of er veel is gebeurd in onze gemeente”, zegt lokaal voorzitter Marc De Bosscher, “De brochure bestaat uit de verschillende bouwstenen die we in ons beleid aanpakken. Die zijn samen te vatten onder Groen & Vlaams, Veiligheid en het Leeuwse Gemeenschapsleven. Een mix die duidelijk aanslaat bij onze inwoners.” 

“Het is een gevarieerd magazine waarin we terugblikken op verschillende realisaties die allen in de brochure zijn terug te vinden. Dus dat zal je daar moeten ontdekken. Zelf ben ik het meest tevreden met de cultuuromslag die we in onze mooie gemeente hebben bereikt. Zo hebben we naast gezonde financiën veel aandacht voor inspraak. We organiseren infovergaderingen, luisteren naar de mensen, en leggen daarna ook uit waarom we iets beslist hebben. We nemen onze verantwoordelijkheid en schuiven die niet af, ook niet als iets onze bevoegdheid niet is. In het verleden was dat al eens anders, nu is het ons handelsmerk.” zegt burgemeester Desmeth.

 

Het boekje wordt eerstdaags bedeeld in elke Leeuwse brievenbus en is in digitale vorm beschikbaar op de website sint-pieters-leeuw.n-va.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Nicole Billens | 31 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 mrt 2023

archief