Verenigde Handelaars VLEZENBEEK schenkt 3000 euro aan lokale goede doelen

C21

Verenigde Handelaars VLEZENBEEK schenkt 3000 euro aan lokale goede doelen

Scherm__afbeelding_2023-01-30_om_10
 

Na 2 jaar afwezigheid door Corona kon de Verenigde Handelaars van Vlezenbeek opnieuw haar Winterhappening organiseren. De Winterhappening is een jaarlijkse activiteit in december die baadt in sfeer en gezelligheid. Het Gemeenteplein wordt hierbij omgetoverd tot het gezelligste plein van het land, waar er heerlijk kan gegeten worden, gedronken en gedanst. De Blaaskapel De Ware Eendracht, Remember en Vocal Entertainment zorgden voor de muzikale omkadering. 

De opbrengst van de Winterhappening gaat zoals steeds integraal naar het goede doel. Zorgvuldig werden er 3 lokale Leeuwse goede doelen geselecteerd: revalidatieziekenhuis Inkendaal, vzw (T)rots en vzw ’t Snoezelhof. 

Vele Vlezenbekenaren waren opnieuw talrijk aanwezig en erg gul. Met enorme fierheid kunnen we de opbrengst van € 2707,32, afgerond door de VHV naar € 3000, schenken aan deze 3 waardevolle initiatieven.  

“Onze lokale goede doelen zetten zich elke dag in voor zij die het wat moeilijker hebben. Als VHV zijn we blij dat we samen met de steun van vele Vlezenbekenaren voor hen mee het verschil kunnen maken met deze gift”, aldus voorzitter VHV Wilfried Van Overstraeten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 25 nov 2023

archief