SINT-PIETERS-LEEUW - ’Pajot Treasure Hunt’ in Shopping Pajot

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - ’Pajot Treasure Hunt’ in Shopping Pajot

20230202_125820
 
20230202_125906
 

Shopping Pajot in Sint-Pieters-Leeuw organiseert een spannende nieuwe wedstrijd genaamd de "Pajot Treasure Hunt", die klanten de kans geeft om een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs te winnen! 

 

Tijdens de "Pajot Treasure Hunt" kunnen deelnemers in totaal drie raadsels oplossen die te vinden zijn in het retailpark. Je vindt ze op de promenade, bijvoorbeeld aan de ingang van de Albert Heijn. Elk opgeloste raadsel geeft hen een extra kans om te winnen, dus hoe meer raadsels ze oplossen, hoe groter hun kans op de prijs. Klanten kunnen één keer deelnemen per e-mailadres per raadsel, wat betekent dat ze maximaal drie kansen hebben om te winnen.

 

De prijs van de Pajot Treasure Hunt is een trip naar het bekendste pretpark van Europa: een toegangsticket voor twee volwassenen en twee kinderen. Ontmoet samen met je kinderen je favoriete helden en ga in de leukste attracties. 

 

De campagne loopt nog tot eind februari, dus waag je kans! Op hun Facebookpagina plaatsen ze binnenkort ook één van de raadsels online, maar voor de andere ga je best ter plaatse. Tip: om de raadsels op te lossen, heb je best een QR-codescanner op je smartphone staan. Bezoekers kunnen deelnemen aan de "Pajot Treasure Hunt" door de website van het winkelcentrum te bezoeken en de oplossing van de raadsels daar in te vullen. Veel succes!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2023
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief