LEEUW steunt slachtoffers van de aardbevingen

C21

LEEUW steunt slachtoffers van de aardbevingen

Scherm__afbeelding_2023-01-30_om_17
 

De aardbevingen in Turkije en Syrië hebben een enorme ravage aangericht. Het menselijk leed is gigantisch. Honderdduizenden mensen zijn zowat alles verloren. We kunnen hier niet onverschillig tegenover blijven.

Daarom besliste het college van burgemeester en schepenen alvast om aan de gemeenteraad van 2 maart 2023 voor te stellen om een bedrag van 8000 euro te doneren aan Rode Kruis Vlaanderen dat noodhulp verleent aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. 

Wil jij ook de slachtoffers van de aardbevingen helpen? Dan kan!

Bpost lanceert een humanitaire actie om de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije te helpen. Zo kan je tussen 21 februari en 31 maart hulpgoederen naar het postkantoor brengen.

Het gaat onder meer om producten voor lichaamsverzorging (zeep, luiers, tandpasta, …), voeding (conserven, melkpoeder, verpakte koekjes, …), powerbanks, slaapzakken en dekens. Glazen verpakkingen zijn niet toegestaan en alles moet in stevige dozen afgeleverd worden.

Een lijst met een overzicht van producten die welkom zijn kan je terugvinden op: https://www.bpost.be/nl/elke-geste-telt

Je kan ook financiële steun bieden door het consortium 1212 te steunen. Zij bieden financiële hulp aan de slachtoffers in Turkije én Syrië. Surf naar https://www.1212.be/nl/ of sms ‘help’ naar 4330. Met elke sms doneer je 1 euro aan het Rode Kruis in de getroffen gebieden.

 

Samen solidair!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief