SINT-PIETERS-LEEUW Bakhuis La Source organiseert twee open workshops

C21

SINT-PIETERS-LEEUW Bakhuis La Source organiseert twee open workshops

Editiepajot_bart_devill___bakhuis_la_source
ingezonden foto
 

 

Bakhuis La Source op de Lenniksebaan 1050 Vlezenbeek organiseert dit voorjaar twee open workshops. Alleszins een aanrader voor wie geboeid is door houtovens, maar ook nuttig voor iedereen die thuis brood of pizza’s bakt en meer vaardigheden wil leren. De rode draad is dan ook de houtoven. Een eerste Pizzaworkshop vindt plaats woensdag 15 maart, startend om 17.30h. Het is een avondvullend programma. De workshop Ambachtelijk brood is geprogrammeerd woensdag 22 maart, startend om 17.30h. Deze is ook  een avondvullend programma. Naar traditie zorgen de  workshops van Bakhuis La Source steeds voor de nodige ambiance en vriendschappelijkheid onder de bakcollega’s. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, geen speciale voorkennis vereist, en er kan individueel ingeschreven worden.

 De open workshops van Bakhuis La Source kosten 60,50 euro per persoon (kontant te betalen bij aanvang). Dit omvat een welkomaperitief, volledige uitleg over gebruik van de houtoven, bereiden van deeg, doorlopen van het volledige proces, een dessert, en frisdrank tijdens de workshop.  Bij de pizza workshops zijn de gebakken pizza’s tevens de maaltijd, afsluiter: dessertpizza. Tijdens de broodworkshop worden 2 soorten brood (ieder maakt zijn eigen brood) gebakken en voorziet men een broodjesmaaltijd en dessert.

Inschrijven kan via mail. Laat ook vooraf weten of je over een houtoven beschikt en of je specifieke vragen hebt. Mee te brengen: handdoek en keukenschort.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief