Uitslaande brand bij Groendekor in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Uitslaande brand bij Groendekor in SINT-PIETERS-LEEUW

Scherm__afbeelding_2023-02-25_om_23
 
Scherm__afbeelding_2023-02-26_om_00
Brandweerzone Vlaams-Brabant West
 

Groendekor reageert : Gisteravond werden we opgeschrikt door een hevige brand in ons winkelgebouw. Er werd niemand gewond, ook geen dieren, dat is het allerbelangrijkste voor ons. Een enorm grote dank aan de hulpdiensten die het vuur snel onder controle kregen De schade wordt vandaag opgemeten, samen met ons ganse team hopen we jullie zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen in onze winkel. 

UPDATE 23u45: de brand is geblust, de nablussing is aan de gang. Dat kan geruime tijd in beslag nemen, omdat ook de stabiliteit van de metalen structuur van het gebouw moet worden nagekeken. Er vielen geen gewonden.

De brandweerploegen bestrijden momenteel een uitslaande brand in de gebouwen van tuincentrum Groendekor langs de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw, tegenover de vroegere Makro vestiging. De steenweg is er volledig afgesloten. De brandweer werd omstreeks 22.40 uur verwittigd van de brand. Bij aankomst sloegen de vlammen uit het gebouw.

De hulpploegen vragen de mensen om omgeving te vermijden. Ze zeggen: ,sluit ramen, deuren en schakel ventilatie uit bij rook- of geurhinder.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 22 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2023

archief