Zoektocht naar aannemer jeugdlokalen Chiro Snoopy in VLEZENBEEK opgestart

C21

Zoektocht naar aannemer jeugdlokalen Chiro Snoopy in VLEZENBEEK opgestart

Scherm__afbeelding_2023-03-02_om_19
© Frank Roobaert (Helon Architecten)
 

Het bouwproject voor de nieuwe jeugdlokalen van Chiro Snoopy komt een stapje dichter bij de eigenlijke realisatie. De gemeenteraad van donderdag 2 maart 2023 keurde immers het bestek goed, waarmee op zoek gegaan wordt naar een aannemer.  
Deze procedure loopt parallel met de aanvraag tot omgevingsvergunning.
We verwachten een uitvoerbare omgevingsvergunning te hebben tegen het einde van de zomer, zodat op dat moment de aannemer kan aangesteld worden om in het voorjaar van 2024 effectief te starten.  
Olivier Huygens, schepen van gebouwen: "Samen met de architect en enkele mensen van de Chiro zijn we tot een bestek gekomen en kunnen we nu op zoek gaan naar een geschikte aannemer. Het dossier voor de nieuwe Chirolokalen moet vooruit aangezien het huidige gebouw echt wel aan het einde is van haar levensduur.
Op plan staat een duurzaam en comfortabel jeugdlokaal met een eigen karakter dat past bij de omgeving en waar elke vierkante meter optimaal benut kan worden in het belang van de jongeren."   An Speeckaert, schepen van jeugd: Net zoals bij KLJ gaan we nu ook voor Chiro Snoopy op zoek naar een aannemer zodat het echte werk kan beginnen.
Wij zullen de Chiro tijdig op de hoogte brengen wanneer de werken zullen starten zodat zij voldoende tijd krijgen om al hun materiaal elders te stockeren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 01 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief