VLAANDEREN FEEST - Gratis festival met met Straffen Toebak en 2Fabiola in Colomapark

C21

VLAANDEREN FEEST - Gratis festival met met Straffen Toebak en 2Fabiola in Colomapark

Scherm__afbeelding_2023-07-04_om_10
 

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag organiseert BRUL op zaterdag 8 juli 2023 het gratis muziekfestival Vlaanderen Feest! Iedereen is welkom in het Colomapark om mee te zingen en een dansje te placeren tijdens deze optredens: 
19u: Aaron Blommaert - Acteren, presenteren en zingen: Aaron Blommaert kan het allemaal. De naam multi-talent is hier dan ook zeker op zijn plaats. Na een passage in The Voice Kids verwierf Aaron bekendheid als frontzanger van de boysband BOBBY. Vandaag doet Aaron het solo. Met zijn eigen sound en stem brengt hij Nederlandstalige Pop Rock en wil hij doen waar hij als kind al van droomde: de mensen betoveren. Na zijn overwinning in The Masked Singer weten we allemaal wat hij in petto heeft.
21u: Straffen Toebak - Een Nederlandstalige coverband die z’n naam niet gestolen heeft.
Hun repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Niels Destadsbader, … En ga zo maar door. Een bende straffe muzikanten die voluit gaan voor een hoog dosis feestgehalte!
23u10: 2Fabiola - Wie ‘populaire danceband’ zegt, zegt 2 Fabiola. 2 Fabiola is sinds vele jaren een dance-sensatie om ‘u’ tegen te zeggen. In de gouden jaren 90 scoorden ze de ene hit na de andere. In 2014 lieten ze opnieuw van zich horen. Ze namen deel aan de préselecties voor Eurosong en brachten de superhit ‘She’s After My Piano’ uit. Loredana en Pat Krimson laten het feest helemaal losbarsten.
They will lift you up to the highest emotions!
23u50: Nog niet uitgedanst? Tot 1 uur worden de zwoelste plaatjes aan elkaar gemixt.

Kom niet alleen voor de muziek, maar ook om iets te drinken op het gezellige terras of een hapje te eten bij de foodtrucks.

ZONDAG 9 juli:
Academische zitting om 11 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.
Gastspreker prof. Em. Sciologie Mark Elchardus.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2023
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief