SINT-PIETERS-LEEUW - Daders diefstal met braak op heterdaad betrapt

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Daders diefstal met braak op heterdaad betrapt

Politie_heel_goed

2 Roemeense dieven opgepakt en uitgewezen
VLEZENBEEK  - Zondagmiddag werden 2 manspersonen door buurtbewoners opgemerkt toen ze een woning in de Domstraat (Vlezenbeek) wilden binnendringen. De lokale politie  Sint-Pieters-Leeuw werd verwittigd.De politiepatrouille van Leeuw merkte aan de hand van de beschrijving de 2 verdachten op  en zette de achtervolging in. De 2 daders vluchtten een nabijgelegen maïsveld in waarin ze zich verschansten. Samen met de collega’s van de politiezones Dilbeek en Rode werd het maïsveld uitgekamd en konden de 2 verdachten ingerekend worden. De 2 manspersonen van Roemeense origine, illegaal in België, werden op bevel van de dienst Vreemdelingenzaken heden voor repatriëring. Er werd geen buit gemaakt.

Alcoholcontrole
SINT-PIETERS-LEEUW - De verkeersdienst hield tijdens de nacht van zaterdag op zondag een alcoholcontrole langsheen de Bergensesteenweg en aan het station van Ruisbroek. 
44     bestuurders werden onderworpen aan een ademtest waarvan 3 een positieve ademtest aflegden en  min. 6 uur hun rijbewijs dienden in te leveren.

Andere vastgestelde inbreuken:   - 3 PV’s rijbewijs niet in orde; - 3 PV’s gordeldracht (onmiddellijke inning van 50 euro); - 1 inbeslagname van een Quad  ingevolge niet-verzekering.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2009
Marc Sluys
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief