Gratis Afrikaans Festival in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Gratis Afrikaans Festival in SINT-PIETERS-LEEUW

Scherm__afbeelding_2023-08-01_om_20
 
Afrika_feest_4
Afrika_feest_3
Afrika_feest_6
 

Op zaterdag 9 september 2023 is er opnieuw ‘Afrika Feest’, een gratis Afrikaans Festival. Deze keer niet meer in Lot maar enkele straten verder aan De Laekelinde, Lotstraat 6 in Sint-Pieters-Leeuw.  

Tussen 14 en 22 uur kan je er opnieuw terecht voor de beste Afrikaanse muziek. Ook dit jaar met live-acts en dj sets. De namen van de dj’s zijn al bekend, de namen van de artiesten vind je binnenkort op het Facebookevenement. Qua dj’s alvast een schot in de roos: Niemand minder dan Dj Mambele, Dj Lady G en de dj’s van Kin é Bouger zorgen voor fantastische muzikale, Afrikaanse vibes.

Aan het buffet en de bar kan je zoals altijd proeven van enkele Afrikaanse specialiteiten. Proef zeker het huisgemaakte bissap, de gemberdrankjes, de heerlijke beignets en de samousa’s. Voor wie houdt van Afrikaanse spulletjes is er een Afrikaanse markt met kleding, juwelen, gadgets, cosmetica, dranken en voeding.

Voor families met kinderen: Terwijl de ouders genieten van de ambiance, een hapje en een drankje, amuseren jullie kinderen zich op het springkasteel, aan de schminkstand of op het knutsel- en verfatelier. Relax! Gewoon genieten!

 

Wil je meer weten of alles op de voet volgen? Zoek op facebook of op www.uitinvlaanderen.be naar het event ‘Afrika Feest 2023’. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief