KLJ en LG VLEZENBEEK bundelen opnieuw de krachten met een 4e Mosselfestijn

C21

KLJ en LG VLEZENBEEK bundelen opnieuw de krachten met een 4e Mosselfestijn

Scherm__afbeelding_2023-08-27_om_09
 
Scherm__afbeelding_2023-08-27_om_09
 

De containerlokalen van de KLJ van Vlezenbeek waren erg verouderd en in slechte staat.

Samen met het gemeentebestuur zette de KLJ van Vlezenbeek dan ook haar schouders onder een nieuwbouwproject in de pastorietuin. De gemeente zal de lokalen bouwen en afstemmen op de hedendaagse veiligheidsvoorschriften en behoeften. De KLJ zelf zal de invulling voor xahaar rekening nemen zoals onder meer de keuken en het meubilair. 

De werken voor de nieuwe jeugdlokalen zijn deze maand gestart en zouden een jaar in beslag nemen. Als alles goed gaat kunnen de nieuwe lokale in gebruik genomen worden in september 2024.

Ook dit jaar wil de Landelijke Gilde van Vlezenbeek haar steentje bijdragen voor de jeugd van Vlezenbeek. Want ook al zijn de werken gestart en bouwt men momenteel volop aan de nieuwe lokalen, de KLJ zal zelf instaan voor de inrichting van de lokalen en de keuken.

Daarom slaan beide verenigingen opnieuw de handen in mekaar met de organisatie van een vierde mosselfestijn en zal de opbrengst mede ten voordele van de KLJ Vlezenbeek zijn.

Naast heerlijke verse mosseltjes, is er ook vol-au-vent te verkrijgen. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 2 september 2023 van 17 tot 21 uur en zondag 3 september 2023 van 11 tot 15 uur in de schuur van Bart Keymolen.

Voor de kleinsten onder ons zal er ook een springkasteel aanwezig zijn.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief